Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında Simav Özel Eğitim Meslek Okuluna Ziyaret

Simav Meslek Yüksekokulu İç Mekân Tasarımı Programı öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz ile birlikte Simav Özel Eğitim Meslek Okulunu Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında ziyaret ettik. Bu ziyaretimizde öğrenci kardeşlerimizin yüreğine dokunmaya onlarla mutlu bir gün geçirmeye çalıştık. Kardeşlerimiz ile birlikte yemek atölyesinde pasta ve kurabiyeler, seramik atölyesinde ve mobilya atölyesinde çeşitli aktiviteler gerçekleştirdik.

Gün sonunda öğrencilerimizin elleriyle hazırlamış oldukları yiyecekler bizlere ikram edildi. Kardeşlerimizle birlikte bayrak törenini gerçekleştirip bir sonraki buluşmaya kadar vedalaştık. Bu ziyaret için bize kapılarını açan Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Sayın Tayyar MADAK hocamıza ve etkinlerin gerçekleştirilmesinde öğrencilerimize yardımcı olan kurum öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2021, Salı