“Terör, Uyuşturucuyla Mücadele ve Siber Suçlar” Semineri

Meslek Yüksekokulumuz konferans salonunda 13.12.2023 tarihinde saat 14:00’te Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü uzman personelinin sunumuyla “Terör, Uyuşturucuyla Mücadele ve Siber Suçlar” başlıklı bir seminer düzenlendi. Seminere akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz ve Simav Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cafer Özkul ile akademik ve idari personeli katılım sağladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan seminerde açılış konuşması Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Alaattin Kaçal tarafından yapıldı.

Açılış konuşmasının ardından Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü uzman personeli Burak Akdoğan, Nurgül Meltem Şahin, Sezai Yıldırım ve Mustafa Coşgun tarafından sırasıyla “siber suçlar”, “uyuşturucuyla mücadele” ve “terör” konu başlıklarında sunumlar yapıldı.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Alaattin Kaçal ve Simav Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cafer Özkul’un konuşmacılara teşekkür belgesi takdimi ile seminer tamamlandı.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2023, Pazartesi