Sanayi ve Teknoloji Bakanından Meslek Yüksekokulumuz Müdürüne Teşekkür Belgesi

Sanayi ve Teknoloji Bakanından Meslek Yüksekokulumuz Müdürüne Teşekkür Belgesi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Bilişim Vadisi’nde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mehmet Fatih KACIR, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürü Sn. Abdullah BAŞAR, TUSAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Sn. Temel KOTİL, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Sn. Hasan MANDAL, Bilişim Vadisi Genel Müdürü Sn. Erkam TÜZGEN ve davetlilerin katılımıyla düzenlenen 9. Verimlilik Proje Ödül Töreni’nde Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Alaattin KAÇAL’a Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mehmet Fatih KACIR tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

2014 yılından bu yana her yıl verimliliği odak noktasına koyan firmalara ödüllerin verildiği törende, 2023 yılında 596 proje başvurusu gerçekleştirildi. Başvurusu alınan projeler 2023 Nisan ayında başlayan 'Ön Değerlendirme', 'Yerinde İnceleme' ve 'Nihai Puanlama' aşamalarından oluşan ayrıntılı bir değerlendirme sürecinden geçtikten sonra 12 kategoride en yüksek puanları alarak finale kalan 74 proje arasından özel ve kamu tüzel kişiliklerine ait 35 projenin ödüllendirilmesine karar verildi.

Projelerin ödüllendirildiği törende, proje değerlendirme ekibinde yer alanlara teşekkür belgesi takdim edildi. Bu kapsamda Baş Değerlendirici olarak görev yapan Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Alaattin KAÇAL, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mehmet Fatih KACIR’DAN teşekkür belgesini aldı.

Son Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2024, Pazartesi