18 Mart Çanakkale Zaferi Şiir Dinletisi Programı

Meslek Yüksekokulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında şiir dinletisi programı düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından programın açılış konuşması Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Alaattin KAÇAL tarafından yapıldı. “Çanakkale, öyle bir mücadeledir ki, uzun süren bu savaşlardan yorgun düşmüş bir milletin, varlığını, bağımsızlığını devam ettirme savaşıdır. Bu eşsiz destan; vatanı, bayrağı, milleti, dini ve devleti için canını feda eden şehitlerin destanıdır.” sözleriyle Çanakkale Zaferi’nin önemini belirtti.

Açılış konuşmasının ardından, Meslek Yüksekokulumuz akademik personelinden Öğr. Gör. Mustafa ORDU’nun koordinasyonunda öğrencilerimiz tarafından şiir ve türkü dinletisi yapıldı. Programın sonunda öğrencilerimiz tarafından İstiklal Marşı okundu.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2024, Pazartesi