Engelsiz Dpü, Engelsiz Simav MYO

DPÜ Simav Meslek Yüksekokulu, Yükseköğretim Kurulunun engelsiz sosyokültürel faaliyetlere uygunluğu simgeleyen Mavi Bayrak ödülü kazandı.

Engelsiz erişimde Türkiye’nin önde gelen kurumlarından olan Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin 12 binası Kütahya Valiliği ve Yükseköğretim Kurulu tarafından 13 ayrı ödüle layık görüldü.

DPÜ'ye engelsiz erişime uygun binaları için verilen 13 ödül birimlerimizce teslim alındı. Simav Meslek Yüksekokulu da engelsiz sosyokültürel faaliyetlere uygunluğu simgeleyen Mavi Bayrak ödülüne layık görüldü.

Rektörlük Toplantı Salonunda düzenlenen törende Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak ve Engelsiz Öğrenci Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Nilüfer Dalkılıç tarafından verilen Mavi Bayrak ödülü, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Alaattin Kaçal tarafından teslim alındı.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2023, Çarşamba