Simav Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinden Özel Eğitim Öğrencileriyle İçimizi Isıtan Buluşma

Simav Meslek Yüksek Okulu İç Mekân Tasarım Bölümü Öğrencileri 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının ilk etkinliğini Özel Eğitim Uygulama Okulunda eğitim gören öğrencilerle gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz özel öğretim okulunun duvarlarına çeşitli resimler çizerek, onlarla çeşitli oyunlar oynayarak hoş bir seda bıraktılar.

İç Mekân Tasarımı programı öğretim elemanları ve öğrencileri, salgın koşullarını göz önünde bulundurarak ziyaret ettikleri Özel Eğitim Uygulama Okulunda uygun bulunan duvarlara sosyal sorumluluk projesi kapsamında çeşitli resimler çizerek, okul bahçesinde de özel eğitim öğrencileriyle müzik eşliğinde çeşitli oyunlar oynayarak kalpten kalbe köprüler kurdular.

İç Mekân Tasarımı programı öğretim elemanları ve öğrencileri gerçekleştirilen etkinlikle ilgili olarak “Özel Eğitim Uygulama Okulunda özel eğitim alan çocukların gönüllerine gönül gözüyle dokunmaya geldiklerini, hem düşündüklerini hem de düşünürken empati yaptıkları bu proje hayatımızda önemli bir yer tutacaktır”  dediler. Bölüm öğretim elemanları; “İnsanlara yaşanılır sağlıklı ve mutlu ortamlar hazırlamaya odaklı bir eğitimin parçası olan meslek yüksekokulumuz öğrencileriyle, Özel Eğitim Uygulama Okulunda eğitim ve öğretim gören öğrencilerin bu ziyaret ve etkinlikte birlikte yaşadıkları tüm aktivitelerin çok önem arz ettiğini vurgulamışlardır. İç Mekân Tasarımı programı öğretim elemanları ve öğrencileri büyük bir istekle farklı okullarda da bu etkinliği tekrarlamak istediklerini söylediler. Bu etkinlik kapsamında gereken malzemelerin temininde yardımcı olan Simav Belediye Başkanlığına ile okulunun kapılarını bize açmaları ve misafirperverliklerinden dolayı Özel Öğretim Uygulama Okulu ailesine teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2021, Pazartesi