Öğrenci Kimlik Kartları ile İlgili Duyuru

Öğrenci Kimlik Kartları ile ilgili olarak;

Daha önce öğrenci kimlik kartı oluşturulan ve kimliğini teslim alan Üniversitemiz öğrencileri, kayıp, çalıntı, arızalı ya da bankamatikte kalan kartların iptal edilerek yeniden basılması için, Halk Bankası Çağrı Merkezini (0850 222 0 400) arayarak ya da Halkbank Şubelerine şahsen başvurarak kartlarının yenilenmesi talebinde bulunabileceklerdir. Kartların yeniden basımı için bankayla iletişime geçilmesi yeterlidir.

Mezun olan ya da ilişiği kesilen öğrencilerin sadece öğrencilik statüsü sona ermekte olup, Halk Bankası müşteri statüsü devam etmektedir. Bu öğrencilerin bilgileri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından Halk Bankasına bildirilmektedir.

Öğrencilik statüsü sona eren ve banka hesaplarını kapatmak isteyen öğrencilerin Halk Bankasına başvurarak talepte bulunması gerekmektedir.

25 Mayıs 2022, Çarşamba / 366 defa okundu.