Üniversite Gençliği ile Yerel Yöneticilerin Buluşması

Simav Kaymakamlığı, Simav Belediyesi ve  Simav Meslek Yüksekokulu tarafından ortaklaşa düzenlenen “Üniversite Gençliği ile Yerel Yöneticilerin Buluşması” adlı söyleşi 11 Nisan 2018 Çarşamba günü saat 10:00 da Simav Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda yapılmıştır.  Söyleşiye Simav Kaymakamı Sayın Türker Çağatay HALİM, Simav Belediye Başkanı Sayın Süleyman ÖZKAN,  Simav Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Doç. Dr. Rüştü GÜNTÜRKÜN, Belde Belediye Başkanları, KYK Yurt Müdürleri, Daire Müdürleri, Simav Meslek Yüksekokulu Akademik ve İdari Personeli ve Öğrenciler katılmıştır. Böylece öğrenciler her türlü sorunlarını yetkililere ifade etme imkanı bulmuşlardır.

Söyleşinin sonunda Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Rüştü GÜNTÜRKÜN, Kaymakam Sayın Türker Çağatay HALİM’ e, Belediye Başkanı Sayın Süleyman ÖZKAN’ a katılımlarından dolayı teşekkür ederek program son bulmuştur.

Son Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2018, Perşembe