Meslek Yüksekokulumuzda “Ekonomik Genel Durum” Semineri Yapıldı

04.12.2023 tarihinde saat 11:00’de Meslek Yüksekokulumuz konferans salonunda Kocaeli Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Faik Çelik’in konuşmacı olarak katıldığı “Ekonomik Genel Durum” başlıklı bir seminer düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan seminerde açılış konuşması, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Alaattin Kaçal tarafından yapıldı. Ardından Prof. Dr. Faik Çelik’in Türkiye ve dünyadaki güncel ekonomik durum ve bankacılık sektöründeki gelişmeler üzerine yaptığı sunumuyla devam eden etkinlik, öğrencilerin sorularının cevaplanmasıyla tamamlandı.

Seminer bitiminde Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Alaattin Kaçal, Prof. Dr. Faik Çelik’e teşekkür belgesi ve hediye takdim etti.

Son Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2023, Cuma