Meslek Yüksekokulumuz Öğrencilerine Yönelik DGS Bilgilendirme Semineri

Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin geleceği ve kariyer hedefleri açısından önemli bir sınav olan Dikey Geçiş Sınavı (DGS) hakkında öğrencilerimize yönelik bilgilendirme semineri yapıldı.

Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Ozan YETKİN’in sunumuyla düzenlenen etkinlik, iki ayrı oturum şeklinde planlandı. İlk oturum 19 Ekim 2023 Perşembe günü saat 11:00’de teknik programdaki öğrencilerle, ikinci oturum ise 25 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 11:00’de sosyal programdaki öğrencilerle düzenlendi.

DGS sınavı hakkındaki genel bilgilerin ardından, hangi ön lisans programından hangi lisans programlarına geçiş yapılabileceğiyle ilgili bilgi verildi. Daha sonra oturumlara katılan öğretim elemanlarının katkıları ve öğrencilerin sorularının cevaplanmasıyla etkinlik tamamlandı.

Son Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2023, Cuma