Hakkımızda

Yükseköğretim Yürütme Kurulunun 14.02.1994 tarih ve 94.5.332 Sayılı Kararı ile Kurulan Simav Meslek Yüksekokulu 1994-1995 Eğitim-Öğretim Yılında dört programa öğrenci alarak öğrenime başlamıştır. Simav Meslek Yüksekokulu kuruluşundan itibaren artan bir ivmeyle, ülkemizin bilimine, üretimine, ticaretine, sanayi ve teknolojisine başarıyla hizmet sunacak olan ara insan gücünü yetiştirmeye devam etmektedir. Ülkemizin dört bir yanından gelen öğrencilerimize teorik ve pratik anlamda bilgi, beceri ve yetenek kazandırmaktadır. Mezun ettiğimiz öğrencilerin hem çalışmakta oldukları kurum ve işletmelerdeki hem de kendi özel çalışma alanlarındaki başarıları bunun bir göstergesidir. Meslek Yüksekokulumuz, ülkemizin yüksek öğretimine, geçmişinden aldığı güvenle her geçen gün kendisini daha da yenileyip geliştirerek hizmet etmeye devam edecektir. Tüm öğrenci adaylarını, böyle bir akademik ve mesleki ortamı paylaşmaya, ileri düzeyde bilgilendirmeye ve kendilerini geliştirmeye davet ediyoruz. Meslek Yüksekokulumuz, ilçe merkezine 5 km mesafede 368.000 m2 taşınmaz üzerinde 7.500 m2 kapalı alanda kurulu olup, eğitim binası, idare binası, yemekhane, kafeterya, atölye, kütüphane, bilgisayar laboratuarları, elektrik-elektronik laboratuarları, uygulama seraları, açık ve kapalı spor salonları ile modern bir kampus alanında eğitim ve öğretimini sürdürmektedir.

Mevcut Programlarımız

Teknik Programlar

Elektrik (Normal ve İkinci Öğretim)
Bilgisayar Programcılığı