Simav Teknolojisi Fakültesi Dekanına Ziyaret

Simav Teknolojisi Fakültesi Dekanına Ziyaret

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Alaattin Kaçal, müdür yardımcılarımız, akademik ve idari personelimiz ile birlikte Simav Teknoloji Fakültesi Dekanı olarak atanan Prof. Dr. Cafer Özkul’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.


Simav Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cafer Özkul’a yeni görevinde başarılar dileyen Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Alaattin Kaçal, Simav Dr. İbrahim Naci Eren Yerleşkesi’nin Simav Meslek Yüksekokulu ve Simav Teknoloji Fakültesi tarafından kullanılan ortak bir kampüs olduğunu, her iki birimin de işbirliği içerisinde olmasıyla kampüs alanının ve Üniversitemizin çok daha iyi bir noktaya taşınabileceğini ifade etti. Simav Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cafer Özkul da aynı düşüncelerde olduğunu belirtti.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Alaattin Kaçal’ın ziyarete iştirak eden akademik ve idari personeli tanıtmasının ardından, kampüs alanının geleceğine ilişkin karşılıklı görüş alışverişiyle ziyaret tamamlandı.

Simav Meslek Yüksekokulu olarak, Simav Teknoloji Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Cafer Özkul’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.
Son Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2023, Salı