Ziyaret

Ak Parti Kütahya Milletvekili Sayın Şükrü NAZLI 03 Aralık 2015 Perşembe günü Simav İlçemizi ziyareti kapsamında Meslek Yüksekokulumuzuda ziyaret etmişlerdir. Ziyarete Milletvekilinin yanı sıra Belediye Başkanı Sayın Süleyman ÖZKAN, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Hüseyin GÜNER ve Özel İdare Müdürü Sayın Recep YALÇIN katılmışlardır. Milletvekili Şükrü NAZLI ve beraberindeki heyet Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Rüştü GÜNTÜRKÜN' den Yüksekokulumuzun faaliyetleri, sorunları, ihtiyaçları vb. konularda bilgi alarak Yüksekokulumuza her türlü desteği vereceklerini beyan etmişlerdir. Müdürümüzde Milletvekili Sayın Şükrü NAZLI ve beraberindeki heyete Meslek Yüksekokulumuza yaptıkları ziyaret ve desteklerinden dolayı teşekkür etmiştir.

Etkinlik Tarihleri 07 Aralık, 18 Temmuz 2015, Pazartesi    |    Saat :14:47
Etkinlik Yeri
Etkinlik Türü Diğer Etkinlikler
Etkinlik Sahibi T.C. Dumlupınar Üniversitesi
08 Aralık 2015, Salı / 1497 defa okundu.