Meslek Yüksekokulumuzda Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuzda Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi.

Simav Dr. İbrahim Naci Eren Yerleşkesinde düzenlenen Simav Meslek Yüksekokulu 2023-2024 akademik yılı mezuniyet töreni, Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Süleyman Kızıltoprak, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sayın Ayhan Kahraman, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Sayın Alaattin Kaçal, ilçe ve belde belediye başkanlarımız, protokol üyeleri, akademik ve idari personelimiz ile mezun adaylarımız ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törende gerçekleştirilen protokol konuşmaları sırasında katılımcılara hitap eden Prof. Dr. Sayın Süleyman Kızıltoprak, şu ifadeleri kullandı:

“Kütahya Dumlupınar Üniversitesi olarak Türk tarihindeki en önemli zaferlerden birinin adı olan çok önemli bir ismi taşıyoruz. Buradan mezun olan öğrencilerimizin de gittikleri yerde bu ismin şanına yakışır şekilde çalışmalarını ve bu ismi taşımanın gururunu hissetmelerini istiyorum.

Kıymetli aileler, bugün sizin için heyecan ve mutluluk günü. Evlatlarınızı bir süre için bize emanet etmiştiniz. Şimdi evlatlarınızı alanlarında uzman yetişmiş akademisyenlerimizden aldıkları eğitimle donanımlı insanlar olarak mezun ediyor ve sizlere yeniden teslim ediyoruz. Bu mezuniyet asla bir son değil. Sizlere ve öğrencilerimize kapılarımız her zaman açıktır. Biz büyük bir aileyiz. Bugünkü mezunlarımız artık bizim meslektaşlarımız ve bu ülkeye hizmet etmeye hazır bireylerdir.

Değerli konuklar, bugün Filistin'de yaşananlara değinmeden geçmemiz mümkün değil. Başta Filistin olmak üzere dünyanın başka yerlerinde devam eden insanlık suçlarının son bulmasını diliyorum.

Değerli öğrencilerim, Yarınlar sizindir. Yolunuz açık olsun. Mezuniyetiniz kutlu olsun!”

Protokol konuşmalarının ardından Meslek Yüksekokulumuzu dereceyle bitiren öğrencilerimize ödülleri Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Süleyman Kızıltoprak tarafından takdim edildi.

Mezun kütüğüne isimlerin çakılmasının ardından TOKİ 19 Mayıs İlköğretim Okulu öğrencilerinin halk oyunları gösterisi sergilendi. Programlarımızdan mezun olan öğrencilerimize ödüllerinin verilmesinin ardından tüm öğrencilerimiz mezuniyetlerini kep atarak kutladılar.

Son Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2024, Çarşamba