Simav Gençlik Merkezi Çalışanları Öğrencilerimize Yönelik Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi.

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının başlaması nedeniyle Simav Gençlik Merkezi Müdürü İsmail GÖKKAYA, gençlik çalışanları ile birlikte 4 Ekim Salı günü Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ederek konferans salonunda öğrencilerimiz ile tanışma toplantısı yapmış ve gençlik merkezinin faaliyetleri hakkında bilgi vermiştir.

Gençlik Merkezi Müdürü İsmail Gökkaya ve gençlik çalışanları tanıtımlarında, öğrencilerimizin her zaman yanında olduklarını ifade ederek gençlik merkezinin amacının ise; gençliğin kişisel ve sosyal gelişimini destekleyici çalışmalar yapmak, genç gruplarının ihtiyaçlarını da dikkate alarak gençlerin yeteneklerinin keşfedilmesini sağlamak, gençlerin karar alma ve uygulama süreçleri ile sosyal hayatın her alanına katılımını sağlamaya yönelik çalışmalar gerçekleştirmek, iyi olma halinin arttırılmasına yönelik faaliyetler yürütmek, her türlü bağımlılık ve zararlı alışkanlıklardan korumaya yönelik önleyici faaliyetler gerçekleştirmek olduğunu belirtmişlerdir.

Sunum sonrasında soru cevap şeklinde devam eden toplantı dilek ve temenniler kısmı ile sona ermiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2022, Perşembe