Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü ve Simav İlçe Emniyet Müdürlüğünden Meslek Yüksekokulumuzda Seminer

Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonunda, Simav İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Göncü ile Kütahya İl Emniyet Müdürlüğünden Fırat Çetinkaya, Burak Akdoğan ve Selhattin Eyüp Arslan’ın konuşmacı olarak katıldığı seminerimiz; “Sosyal Medya Farkındalığı”, “Bilişim Suçları”, “Uyuşturucuyla Mücadele” ve “Terör” konu başlıkları etrafında akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Sunumların ardından katılımcıların sorularının cevaplanması ve Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet Kaygusuz’un konuşmacılara teşekkür belgelerini takdim etmesiyle seminer sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2022, Çarşamba