Simav Meslek Yüksekokulu Çanakkale Şehitlerini Unutmadı

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. yıldönümü ve Şehitler Günü  Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen etkinliklerle coşku ve minnetle anıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından  Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Alaattin Kaçal’ın günün anlam ve önemine ilişkin açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik, akademik personelimiz Öğr. Gör. Mustafa Ordu’nun koordinasyonunda meslek yüksekokulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan şiir ve türkü dinletileri, Çanakkale Savaşı’nın tarihsel önemi hakkında hazırlanan video ve öğrencilerimiz tarafından yapılan sokak röportajlarıyla devam etti. Meslek Yüksekokulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen bu etkinliklerin ardından, İlçemiz kent merkezindeki Nasuhağa Camii önünde hemşehrilerimize yapılan pilav ve hoşaf ikramı ile etkinlikler tamamlandı. Bu vesileyle 107. yıldönümünde aynı coşku ve minnetle Çanakkale Zaferi’ni kutluyor, kahramanca vatanını savunan şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2022, Pazartesi