Gediz Meslek Yüksekokulun‘dan Meslek Yüksekokulumuza Ziyaret

30 Mart 2021 Salı günü Üniversitemiz Gediz Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KAVASOĞLU, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Selçuk ASLAN ile birlikte Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etmişlerdir. Yapılan ziyarette, başta eğitim-öğretim olmak üzere birçok konuda karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmuştur.

Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KAVASOĞLU, Müdürümüz Prof. Dr. Alaattin KAÇAL' a Gediz Meslek Yüksekokulu bünyesinde Kasım 2020'de yayın hayatına başlayan uluslararası hakemli "Toplum, Ekonomi ve Yönetim Dergisi' nin" (TEYD) ilk sayısını hediye etmiştir.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Alaattin KAÇAL, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirmiş ve yayın hayatına başlayan dergileri için başarılar dilemiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2021, Çarşamba