Simav Kaymakamı Sayın Türker Çağatay Halim, İlçe Jandarma Komutanı Sayın Jandarma Yarbay Mustafa Matar ve İlçe Emniyet Müdür V. Sayın Onur Altındağ‘ın Meslek Yüksekokulumuzu Ziyareti

Simav Kaymakamı Sayın Türker Çağatay HALİM, Simav İlçe Jandarma Komutanı Sayın Jandarma Yarbay Mustafa MATAR ve Simav İlçe Emniyet Müdür V. Sayın Onur ALTINDAĞ, Prof. Dr. Alaattin KAÇAL’ın Müdürlük görevine yeni atanması nedeniyle Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etmişlerdir. Müdürlük makamında gerçekleşen görüşmede, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin sonunda Simav Kaymakamı Sayın Türker Çağatay HALİM, Simav İlçe Jandarma Komutanı Sayın Jandarma Yarbay Mustafa MATAR ve Simav İlçe Emniyet Müdür V. Sayın Onur ALTINDAĞ yeni görevi nedeniyle Müdürümüze hayırlı olsun ve görevde başarı dileklerini belirtmişlerdir.

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Alaattin KAÇAL, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve teşekkürlerini belirtmiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2020, Salı