Simav Belediye Başkanı Avukat Sayın Adil Biçer ve AK Parti Simav İlçe Başkanı Sayın Ahmet Kulat‘ In Meslek Yüksekokulumuzu Ziyareti

Simav Belediye Başkanı Avukat Sayın Adil BİÇER ve Ak Parti Simav İlçe Başkanı Sayın Ahmet KULAT Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ederek Müdürümüz Prof. Dr. Alaattin KAÇAL’a hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Müdürlük makamında gerçekleşen görüşmenin ardından Müdürümüz Prof. Dr. Alaattin KAÇAL, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Mehmet KAYGUSUZ, Öğr. Gör Mustafa ERGİNLİ, Meslek Yüksekokulu Sekreteri Mehmet DEMİREL ve beraberinde Meslek Yüksekokulu personelinin katılımlarıyla sosyal mesafe kurallarına uyularak kafeteryada gerçekleştirilen görüşmede, meslek yüksekokulumuz ile Simav belediyesinin ilçemizdeki faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Meslek yüksekokulumuz personellerinin soruları Simav Belediye Başkanı Avukat Sayın Adil BİÇER ve Ak Parti Simav İlçe Başkanı Sayın Ahmet KULAT tarafından cevaplandı.

Meslek yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Alaattin KAÇAL, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçemiz ile ilgili çalışmalarda desteğe hazır olduklarını belirtti.

Simav Belediye Başkanı Avukat Sayın Adil BİÇER ve Ak Parti Simav İlçe Başkanı Sayın Ahmet KULAT yüksekokul yönetimine yeni görevlerinde başarılar dileyerek okulumuzdan ayrıldılar.

Son Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2020, Salı