Meslek Yüksekokulumuza Prof. Dr. Alaattin Kaçal Müdür Olarak Atandı

Meslek Yüksekokulumuzun 2011 yılından bu yana Müdürlük görevini yürüten Prof. Dr. Rüştü GÜNTÜRKÜN’ün Selçuk Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokuluna atanması sonrasında Prof. Dr. Alaattin KAÇAL Meslek Yüksekokulumuza Müdür olarak atandı.

Prof. Dr. Alaattin KAÇAL; 1994 yılında Üniversite öğrenim hayatına başladığı Simav Teknik Eğitim Fakültesi Makine Eğitimi Bölümünden 1998 yılında derece ile mezun oldu. 1999 yılında mezun olduğu bölümde araştırma görevlisi olarak akademisyenlik hayatına başladı. Yüksek Lisans Eğitimini Dumlupınar Üniversitesinde 2002 yılında, Doktora Eğitimini Gazi Üniversitesinde 2008 yılında tamamladı. 2009 yılından itibaren Simav Teknik Eğitim Fakültesi Makine Eğitimi Bölümü’nde Yrd. Doç. Dr. olarak görevini sürdürdü. 2015 yılında Doçent ünvanı aldı. 2020 yılında Profesör olarak Simav Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümüne atandı. Daha önce 2012-2015 yılları arasında Simav Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevini yürüttü.

Simav Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Alaattin KAÇAL;

“Şahsımın ve tüm Simav Meslek Yüksekokulu personelinin hedefi; kuruluşundan bu güne kadar elde edilen kazanımları çağın gereklilikleri, Üniversitemizin önem verdiği değerler ile ülkemizin hedef ve menfaatleri doğrultusunda daha da arttırmaktır.

Simav Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü gibi önemli bir göreve şahsımı uygun gördükleri için Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Kâzım UYSAL’a şükranlarımı arz ederim.”

Son Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2020, Perşembe