Simav’daki Yenilikçi Projelere Meslek Yüksekokulumuzun Katkısı

Simav Meslek Yüksekokulu, Simav Belediyesi, Simav Ticaret ve Sanayi Odası, Simav Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘nin ortaklaşa hazırladıkları 547.769,00 TL bütçesi olan “ Kütahya’da Yenilikçi Anlayışla İşgücü Yetişiyor” isimli proje, Zafer Kalkınma Ajansı tarafından kabul edilmiştir.

Proje kapsamında Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanları,  Simav Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile bilgi paylaşımında bulunarak daha fazla bilgiye sahip olmalarını sağlamışlardır.

Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanlarının ilçedeki eğitim kurumları, sivil toplum kuruluşları, yerel yönetimler, vb. kurum ve kuruluşlarla bilgi paylaşımı, işbirliği ve dayanışması bundan önce olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir.

Son Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2020, Cuma