Yerel Yöneticilerin Öğrencilerimiz ile Buluşması

Meslek Yüksekokulumuzun Konferans salonunda 05 Aralık 2019 Perşembe günü saat 15:30’ da Belediye Başkanı Av. Adil BİÇER, öğrencilerimize yönelik tanışma toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Başkan BİÇER, Belediyenin Meslek Yüksekokulumuza ve öğrencilerimize yönelik hizmetlerini anlatarak öğrencilerinde Belediyeden beklentilerini dinledi. Öğrencilerin taleplerini not alan Başkan BİÇER, yapılabilecek hizmetlerin en kısa sürede gerçekleştirilebileceğini bunlar arasında Simav Genç Kart uygulamasının da olacağını belirtti. Bu kartın amacı  kullanan öğrencilerin ulaşım hizmetlerinden indirimli olarak faydalanacaklarını belirtti.

Tanışma toplantısı sonunda Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Rüştü GÜNTÜRKÜN, Belediye Başkanı Av. Adil BİÇER ve beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Ahmet KULAT’ a teşekkür etti.

Son Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2019, Cuma