Özel Eğitim Öğrencileri Hayallerini Uçurdu.

Simav Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri, motivasyon eğitimi gönüllüsü Kudret Armağan ile birlikte hayallerini Gölcük yaylasında uçurdu.

İlçemizde, motivasyon otobüsüyle yapılan eğitim seminerleri devam ediyor. Meslek Yüksek okulumuz Öğretim Görevlisi Kudret Armağan tarafından hazırlanan proje kapsamında, Gölcük yaylasında engelliler haftası münasebetiyle motivasyon otobüsüyle bir etkinlik düzenlendi. Simav Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri, hayallerini model uçakların kanatlarına yazarak uçurdular.

Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencisi Mustafa Sarmaz, en büyük hayalinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile konuşmak olduğunu söyledi

Özel eğitim meslek okulu 12’inci sınıf öğrencisi Cansel Ertem “ En büyük hayalim müzisyen olmak” dedi.

Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencisi Hacer Akcan, Annesini iyileştirmek için doktor olmak istediğini, en büyük hayalinin doktorluk olduğunu söyledi.

20 yaşındaki Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencisi Turan Ferlikaş “ Benim en büyük hayalim müzisyen olmak. Ünlü sanatçılarla birlikte konserlere gitmek istiyorum” dedi.

Simav’a 20 kilometre uzaklıkta bulunan bin 450 rakımlı Gölcük yaylasına, motivasyon otobüsüyle gelen Özel Eğitim öğrencileri, eğitim gönüllüsü Kudret Armağan tarafından hazırlanan motivasyon eğitimine katıldılar, hayallerini uçuran Özel Eğitim öğrencileri gönüllerince eğlendiler.

Meslek Yüksek Okulumuz İnsan Kaynakları Programı Öğretim Görevlisi Kudret Armağan " Motivasyon otobüsümüzle bugün, Simav Özel Eğitim Okulu öğrencilerimizi alıp, bulundukları sınıf ortamlarından otobüsümüze misafir ettik. Kısa bir yolculuktan sonra bin 450 rakımlı Gölcük yaylasında, motivasyon eğitimlerimizi gerçekleştirdik, onlara enerjilerimizi yürekten sevgimizle birlikte ağırladık. Öğrencilerimiz okullarına bırakacağız, ancak motivasyon otobüsü yolculuğuna devam edecek” dedi.

Simav Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Tayyar Madak “ Bugün Kütahya Dumlupınar Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Kudret Armağan’ın hazırlamış olduğu motivasyon eğitimi etkinliğine Simav Özel Eğitim Okulu olarak katıldık. Öğrencilerimiz yapmış oldukları uçaklara hayallerini yazdılar ve bin 450 rakımlı Gölcük yaylasından uçurdular. İnşallah öğrencilerimizin bütün halleri gerçekleşir. Yapılan bu ekinliğin 10 – 16 Mayıs engelliler haftasında olması daha anlamlı ve bizi onurlandıran bir çalışma oldu” diye konuştu.

Son Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2019, Pazartesi