Meslek Yüksekokulumuz Tanıtımı

Simav Meslek Yüksekokulu' nun Tanıtımı

Meslek Yüksekokulumuz Simav İlçe merkezine 5 Km mesafede bulunan Dr. İbrahim Naci EREN Yerleşkesinde bulunmaktadır.

Barınma: Yerleşkemiz içerisinde 500 Öğrenci kapasiteli KYK' ya ait kız öğrenci yurdu mevcuttur. Erkek öğrenciler için ise 140 öğrenci kapasiteli KYK yurdu ve özel işletmelere ait yurtlar Simav İlçe Merkezinde bulunmaktadır. Ayrıca öğrenciler tarafından yerleşkemiz çevresindeki (Yürüme Mesafesinde) TOKİ Konutlarından Jeotelmal Enerji ile ısınan dairelerde kiralanabilmektedir.Öğrencilerimiz barınma konusunda hiç bir sorunla karşılaşmamaktadırlar.

Ulaşım: İlçe MerkezindenYerleşkemize Belediye Otobüleri ile ulaşım sürekli şekilde sağlanmaktadır.

Beslenme: Öğrencilerimiz için Meslek Yüksekokulumuzda Normal öğretim öğrencileri için öğle yemeği ve ikinci öğretim öğrencileri için akşam yemeği çıkmaktadır.

Sosyal Alanlar: Yerleşkemiz içerisinde Sentetik çim futbol sahası, kapalı spor salonu, basketbol sahası, kafeterya ve kütüphane  bulunmaktadır.

17 Ağustos 2018, Cuma / 2236 defa okundu.