Sosyal Sorumluluk Kapsamında İlkokul Ziyareti

Meslek Yüksekokulumuzun İç Mekan Tasarımı Programı Öğrencileri Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında İlçemize bağlı Şen köy İlkokulunu 19 Nisan 2018 Perşembe günü ziyaret etmişleridir. Ziyarete Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Mustafa ORDU, İç Mekan Tasarım Programı Araştırma Görevlisi Dr. Hüseyin YEŞİL, Öğretim Görevlisi Yunus SARIKAYA ve İç Mekan Tasarım Programı öğrencileri katılmışlardır. Öğrencilerimiz Sosyal Sorumluluk anlayışı içerisinde İlkokul öğrencilerine defter, kitap, boyama kitabı vb. hediyeler götürerek dağıtmışlardır. Daha sonra depo olarak kullanılan bir odayı tadilat yaparak oyun odası haline getirmişlerdir. Sınıflarada 23 Nisan Bayram hazırlığı süslemeleri yapmışlardır. Sınıfların seviyelerine göre çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyerek ilkokul öğrencilerine sosyal farkındalık oluşturmuşlardır. Şen köylü öğrenci velileri, öğrencilere gözleme ve ayran ikramında bulunmuşlardır.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2018, Çarşamba