Şenköy İlkokul Öğrencilerinin Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaretleri

Geçtiğimiz yıl Meslek Yüksekokulumuz İç Mekan Tasarımı Programı öğrencileri, Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında  Şenköy İlkokulunu ziyaret etmişlerdir. Bu ziyaretten memnun olan İlkokul öğrencileri bu sene Meslek Yüksekokulumuza iade-i ziyarette bulunmuşlardır. Şenköy İlkokulu Müdürü Burak ERDURAN ve öğretmen arkadaşlarıyla minik öğrencilerini  Meslek Yüksekokulumuz yöneticileri ağırlamıştır. Meslek Yüksekokulumuz İç Mekan Tasarımı Programı öğrencileri ile birlikte Okulumuz birimlerini gezen minik öğrenciler, okulumuz bahçesinde oyunlar oynayarak, uçurtma uçurmuşlardır. Meslek Yüksekokulumuz yemekhanesinde abla ve ağabeyleri ile birlikte öğle yemeği yiyen minik öğrenciler daha sonra okulumuz sınıflarında çeşitli sohbetler yaparak günü mutlu bir şekilde tamamlamışlardır.

Son Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2017, Cuma