Geleneksel Kahvaltılı Toplantı

Meslek Yüksekokulumuzda geleneksel hale gelen sabah kahvaltılı toplantı Akademik ve İdari personelimizin tamamının katılımı ile 23 Mart 2016 Çarşamba günü  yapılmıştır.  Müdürümüz Doç. Dr. Rüştü GÜNTÜRKÜN' ün daveti üzerine Simav Kaymakamı Türker Çağatay HALİM, Belediye Başkanımız Sayın Süleyman ÖZKAN, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Sayın Şeref KAZCIOĞLU ve Hayırsever İşadamı Dr. İbrahim Naci EREN' de kahvaltımıza teşrif etmişlerdir. Kahvaltının sonunda söz alan  Belediye Başkanımız Sayın Süleyman ÖZKAN,  davetten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Meslek Yüksekokulumuzun sorunlarını, görüş ve önerilerini yerinde dinleme fırsatı bulduğu için teşekkür etmiştir. Hayırsever İşadamı Dr. İbrahim Naci EREN söz alarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ALLAH ömür verdiği sürece Üniversitemizin yanında olacağını ve imkânları ölçüsünde yardıma devam edeceğini  ve her türlü desteği vereceğini belirtmişlerdir. Müdürümüzde kendilerinin davetimize katılmalarından ve Meslek Yüksekokulumuza yaptıkları  ve yapacakları hizmetlerden dolayı teşekkür etmiştir.

Etkinlik Tarihleri 23 - 31 Mart 2016, Çarşamba    |    Saat :12:55
Etkinlik Yeri
Etkinlik Türü Diğer Etkinlikler
Etkinlik Sahibi T.C. Dumlupınar Üniversitesi
08 Nisan 2016, Cuma / 1366 defa okundu.