Milletvekili Vural Kavuncu‘nun Meslek Yüksekokulumuzu Ziyareti

Ak Parti Kütahya Milletvekili Sayın Vural KAVUNCU  İlçemizi ziyareti kapsamında Meslek Yüksekokulumuzu da ziyaret etmişlerdir. Ziyarete Milletvekilinin yanı sıra Belediye Başkanı Sayın Süleyman ÖZKAN, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Hüseyin GÜNER ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı katılmışlardır. Milletvekili Vural KAVUNCU ve beraberindeki heyet Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Rüştü GÜNTÜRKÜN' den Yüksekokulumuzun faaliyetleri, sorunları, ihtiyaçları vb. konularda bilgi alarak Yüksekokulumuza her türlü desteği vereceklerini beyan etmişlerdir.

Ayrıca Milletvekili Sayın Vural KAVUNCU ve beraberindeki heyet Meslek Yüksekokulumuz Toplantı Salonunda Akademik ve İdari Personelimiz ile biraraya gelerek 15 Temmuz Süreci, Yeni Anayasa çalışmaları, Ülkemize dışarıdan ve içeriden yapılan terör saldırılarına karşı mücadele konularında değerlendirmeler yapmıştır.

Ziyaret sonunda Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Rüştü GÜNTÜRKÜN, Ak Parti Kütahya Milletvekili Sayın Vural KAVUNCU ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etmiştir.

03 Ocak 2017, Salı / 1004 defa okundu.

Duyurular


Tüm Duyurular