Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksekokulu Olarak Darbe Girişimini Kınıyoruz

          40 yıldan beri Aziz Türk Milletinin kıymet verdiği dini ve milli değerleri istismar ederek hizmet, eğitim, himmet diyerek Devletin her kademesinde olduğu gibi Kahraman Güvenlik Güçlerimizin içerisine de yuvalanmış, FETÖ/PDY olarak isimlendirilen kökü dışarıda bir grup vatan haini azınlığın 15 Temmuz 2016 Cuma günü Ülkemiz demokrasisine, milli iradeye ve masum sivil halka yönelik olarak alçakça kalkıştığı darbe girişimini şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.

            Aziz Milletimiz ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN başta olmak üzere, Meclisimiz, Hükümetimiz, tüm siyasi parti mensupları, kamu kurumlarından sivil toplum kuruluşlarına, medya organlarına kadar tüm toplumsal kesimlerin göstermiş olduğu milli irade sayesinde bu menfur girişim engellenmiş; Milletimiz, Ülke bütünlüğüne, demokrasiye ve iradesine yönelen tehditler karşısında nasıl birlik olabildiğini bütün dünyaya bir kez daha göstermiştir.

            Bu darbe girişimi karşısında kahramanca direnerek, bu alçakça girişimi önleyen başta kahraman emniyet görevlilerimize, Türk Silahlı Kuvvetlerinin şerefli mensuplarına ve Aziz Türk Milletine minnettarız.

            Şimdi çok daha güçlü olmak,  bir birimize daha fazla sarılmak, birbirimizi daha fazla sevmek zorundayız.  Çünkü bizi biz yapan, bizi ayakta tutan, bizi millet yapan unsur budur.

            Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksekokulu olarak, Devletimizin istiklal ve istikbali için hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

            Darbeye karşı 20 gündür hiç aksatmadan büyük bir milli duygu ve heyecanla demokrasi nöbeti tutan Simav Cumhuriyet meydanındaki tüm vatandaşlarımızı saygı ile selamlıyorum.

            Bizler gücünü sandıktan, yetkiyi Milletten almayan bir idareyi tanımıyoruz.  Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir.

Allah Ülkemize ve Milletimize Bir Daha Böyle Acılar Yaşatmasın.

09 Ağustos 2016, Salı / 1805 defa okundu.

Duyurular


Tüm Duyurular