Öğrenci Gözüyle Simav’ In Sorunları ve Çözüm Önerili Panel

Simav Kaymakamlığı, Simav Belediyesi ve  Meslek Yüksekokulu tarafından ortaklaşa düzenlenen “Öğrenci Gözüyle Simav’ ın Sorunları ve Çözüm Önerileri” paneli 08.03.2016 Salı günü saat 10:00 da Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda yapılmıştır. Panele Simav Kaymakamı Sayın Türker Çağatay HALİM, Simav Belediye Başkanı Sayın Süleyman ÖZKAN, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri, Hayır Sever İş adamı Dr. İbrahim Naci EREN, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Özel Sektör Temsilcileri, Simav Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Rüştü GÜNTÜRKÜN, Öğretim Görevlileri ve Öğrenciler katılmıştır.

Panel sonunda Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Rüştü GÜNTÜRKÜN katılımlarından dolayı Kaymakam Türker Çağatay HALİM ve Belediye Başkanı Süleyman ÖZKAN’ a çiçek takdiminde bulunmuştur.

10 Mart 2016, Perşembe / 1894 defa okundu.